Sprog & kultur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kultur

 

Jeg er født og vokset op i Vestberlin, dengang Berlin var en by delt i øst og vest, og omkranset af 155 km mur, pigtråd og selvskydningsanlæg. Oplevelsen af den kolde krig på tættest hold har givet mig mange oplevelser, som jeg husker tydeligt. Oplevelser, som at høre den amerikanske præsident John F. Kennedys berømte tale foran Berlins Schöneberger Rathaus, turen igennem de østtyske korridorer (transitruterne), procedurerne ved udrejsen af Vestberlin eller Vesttyskland, og meget mere.

 

Også efter jeg var kommet til Danmark i 1979 har jeg haft en kontinuerlig og fast tilknytning til min hjemby Berlin. Jeg har fulgt med i denne fantastiske bys udvikling og de aktuelle begivenheder. Min viden og erfaringer vil jeg gerne dele med Berlin-entusiaster eller andre interesserede.  

 

Jeg tilbyder derfor foredrag om Berlin, tilrettelagt efter mine kunders interesse. Enten på jeres domicil eller ved at være jeres ledsager på forretnings- / messerejse til Berlin, hvor jeg eksempelvis i bussen på vej til Berlin fortæller om byen, kulturen, Berlins befolkning m.m.

 

Jeg kan vise Berlin på en helt persolig måde – en måde der adskiller sig fra almindelige turistoplevelser.

 

Disse foredrag holder jeg på dansk, tysk, engelsk eller en kombination af disse sprog.

 

 

Lingua-BC.com    Ulvefodvej 8, st. 3, 2300 København S     (  +45  26 74 60 96    e-mail: mail@lingua-bc.com